marți, 22 februarie 2011

Doar o amintire.[...] Un ultim suspin si ea cade epuizata. Deschide ochii si ma priveste ca un copil ce tocmai si-a primit portia de bomboane. Sunt fericita cu tine, imi spune. Stiu, ii raspund zambind. Nu este prima si nici ultima care imi spune asta. Si toate au stat in acelasi pat si in acelasi loc in care sta si ea.
O raza de soare patrunde printre jaluzelele trase si ii lumineaza parul blond, ondulat. Are ochii albastri, ca un caine husky. Din cauza asta oare i-o fi placand la nebunie doggy-style? Nu cred.. Probabil pentru ca o patrund adanc si ii ating punctul G.. Hmm, imi vine o idee traznita. Ochii ei se potrivesc cu lenjeria de pat.. Fata asta mereu se asorteaza, chiar si atunci cand nu poarta nimic pe pielea bronzata la solar..
Ah, ce sani mari si rotunzi, si niste sfarcuri asa mari si erecte. Unul din ele se resimte si pastreaza o urma de dinti - scuza-ma, m-am lasat purtat de val..dar poate nici tu n-ar fi trebuit sa-ti infigi asa tare unghiile in spatele meu.
Se ridica  si se preface ca-si cauta chiloteii, aplecandu-se doar din sold, cu picioarele drepte. Stie ca privirea feselor bombate si a labiilor ma innebuneste. Tarfulita mica, vad ca nu ti-a ajuns.. treci inapoi in pat. [...]

O alta amintire, un alt zambet pastrat in sufletul meu, o alta caramida ce incearca sa umple golul lasat de tine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu